Sinterklaas komt weer naar Sliedrecht!

Voor mij is de dag, dat ik in de Sliedrechtse haven weer mag aanleggen, één van mijn favoriete dagen van het jaar. Daarom kijk ik dan ook enorm uit naar zaterdag 16 november 2024. Die datum staat met rood omcirkeld op mijn kalender.

’s-Morgens om 9.30 uur hopen de Pieten en ik de haven van Sliedrecht binnen te varen en er weer een ouderwets feestje van te maken.

Kelly zal er vanaf 09.00 uur op de loswal een feest van maken voordat wij de haven in varen.

Na ontvangst van de burgemeester zullen wij via de Havenstraat en langs het raadhuis richting de Kerkbuurt wandelen, waar ik alle kinderen weer hun handjes kan schudden of een echte boks of high five kan geven.

Vanaf de Kerkbuurt ga ik met mijn Pieten naar sporthal ‘De Stoep’ lopen om daar twee shows te geven voor alle kinderen. Voor deze shows zijn gratis kaarten verkrijgbaar. De kaarten gaan ook dit jaar iets anders dan vroeger. Computerpiet heeft mij overgehaald om kaarten online te regelen. Deze zijn verkrijgbaar op deze website vanaf dinsdag 16 oktober om 09.30 uur. De regel is wel nog steeds: per kind mag er maximaal één volwassene mee als begeleiding.

Ik kan niet wachten om jullie weer te zien! Ik kijk er zo naar uit! 

Nou dag hoor,

Sinterklaas
Back to Top