Stichting  |  Volg ons op Facebook  |  Contact     
  Sinterklaas   Pepernoten    
           
    HOME        •        INTOCHT        •        HUISBEZOEK EN BEDRIJFSBEZOEK        •        FOTO EN VIDEO    
         
   

Geen Sinterklaasshows, maar Sinterklaas Walk Through op De Kerkbuurt

   
   

Iedereen heeft het nieuws van de afgelopen dagen wel gevolgd. De coronacijfers springen de pan uit. Als de gezondheid van de bezoekers en van onze medewerkers op het spel staat, dan kunnen wij niet anders dan besluiten om het plan te veranderen.

Stichting Evenementen Sliedrecht en de gemeente hebben door nauw contact met elkaar wel een alternatief programma opgesteld. Er zal a.s. zaterdag 13 november een Walk Through met Meet & Greet van Sinterklaas en zijn pieten zijn op het Merweplein. Het is de bedoeling dat de alleen de kinderen op het podium komen via het kinder-pad en de ouders via het ouder-pad doorlopen om aan het eind de kinderen weer op te vangen

De vraag om zoveel mogelijk gespreid te komen is doormiddel van de tijden van de shows die aangegeven staan op de afgehaalde kaartjes aan te houden. Alleen in dat tijdsblok kunnen uw kinderen op het podium. Voor alle kinderen die het kaartje van de show inleveren bij de Sinterklaas zal er een leuke attentie klaar liggen. De kinderen die geen kaartje hebben, kunnen bij Firma De Vries en Zn. een kaartje ophalen zolang de voorraad strekt.

De Sinterklaas zal zijn podium om 09:00 uur (tijd van de 1e show )betreden. De kinderen met kaarten voor de 2e show kunnen vanaf +/- 11:00 uur tot +/- 12:00 uur de Sinterklaas een handje komen geven. Om +/- 12:00 uur zal de Sint en zijn pieten even een boterhammetje eten, maar vanaf 13:30 uur (tijd van de 3e show) zal hij weer terug op het podium aanwezig zijn om jullie te ontmoeten. De Sinterklaas en zijn pieten zijn tot +/- 16:00 uur aanwezig op het podium op het Merweplein.

Om alles in goede banen te leiden hopen we allemaal op uw medewerking, uw gezonde verstand met eventueel voor uw eigen veiligheid een mondkapje en dat u uw tijdsblok zo ruim mogelijk benut en niet allemaal aan het begin van het tijdsblok bij het podium komt staan. Dit om de spreiding zoveel mogelijk te benutten en drukte te voorkomen.

We hopen met dit alternatief toch voor de kinderen van Sliedrecht er een leuke Sinterklaasdag van te kunnen maken en het is natuurlijk altijd mogelijk om een tekening, kleurplaat of leuke knutsel aan de Sinterklaas te overhandigen.

   
         
         
         
         
         
         
    Stichting Evenementen Sliedrecht  Cop

Huishoudelijk reglement  |  Algemene voorwaarden  |  Webdesign: Devaca