Stichting  |  Volg ons op Facebook  |  Contact     
  Sinterklaas   Pepernoten    
           
    HOME        •        INTOCHT        •        HUISBEZOEK EN BEDRIJFSBEZOEK        •        FOTO EN VIDEO    
         
   

Huisbezoek en bedrijfsbezoek

   
   

Lieve papa’s & mama’s, opa’s & oma’s,

Vorig jaar konden we door de maatregelen rondom Covid-19 het Sinterklaasfeest helaas niet bij jullie in huis vieren. Zowel ik als de Pieten hoopten, dat we dit in 2021 wel weer volop zouden kunnen doen. Helaas is de realiteit dat het Covid-19 virus nog steeds roet in het eten gooit en dat het feest nog niet uitgebreid gevierd kan worden. Daarom heeft het bestuur van SES met pijn in het hart besloten om ook dit jaar geen huisbezoeken aan te bieden. Hoe graag we ook bij u thuis langs zouden willen komen, een ieders gezondheid telt voor ons zwaarder dan het feest. We hopen van harte dat het volgend jaar weer wel mogelijk is.

Nou, dag hoor!
Sint Nicolaas.


Bedrijfsbezoek
Wat is er nu mooier dan om samen met uw medewerkers en hun kinderen het Sinterklaasfeest te vieren? Wij kunnen weinig anders bedenken dat voor iedereen zo leuk is! In uw eigen bedrijf of op een door u gehuurde locatie kunnen wij samen met u naar uw wensen een fantastisch feest organiseren (met uiteraard de noodzakelijke anderhalve meter in het achterhoofd). In een show, waarin we de kinderen betrekken, zal Sint Nicolaas samen met de Pieten toewerken naar een climax: het uitdelen van uw cadeaus.

Heeft uw interesse of vragen over wat er mogelijk is? Stuur dan een e-mail met uw gegevens, de gewenste datum en locatie naar secretaris@stichtingevenementensliedrecht.nl


   
         
         
         
         
         
         
    Stichting Evenementen Sliedrecht  Cop

Huishoudelijk reglement  |  Algemene voorwaarden  |  Webdesign: Devaca